zondag 25 februari 2018

25/02/2018 Eindelijk eens een deftige etappe

Voor gisterenavond had men regen voorspelt maar het is dan toch droog gebleven. In de loop van de dag zal het dan wel eens even wat miezeren.
Ook vandaag moeten we aanvankelijk nog langs de expresweg maar op een zondagmorgen is er maar weinig verkeer, dus nog best om te fietsen. We krijgen vandaag ook nog eens echt aangenaam fietsparcours, het mag wel eens na de vorige toch wel ellendige dagen. Vandaag kunnen we ook eens voor het eerst een ietwat deftige etappe afleggen van 64km.
Van zodra we in de buurt van Algeciras komen duiken er langs de weg veel kantoortjes op waar je tickets kan kopen voor een ferry naar Marokko, de concurrentie moet hier moordend zijn, voor ons natuurlijk goed want dat heeft een invloed op de prijzen.
Wanneer we in Algeciras aankomen zie ik dat de temperatuur 20°C zou zijn maar naar ons aanvoelen is dat toch minstens een 5-tal graden minder.
We nemen onze intrek in een hotel vlakbij de haven, in de hoop morgenochtend al een boot te kunnen nemen om 9u. Morocco hier we come!


Op weg naar Algeciras

Algeciras

Geen opmerkingen:

Een reactie posten