zondag 4 maart 2018

04/03/2018 Een eerste kennismaking met het leven op het platteland

In de vroege ochtend worden we gewekt door een venster dat ergens constant keihard dichtklapt. Buiten horen we de regen maar plenzen en de wind loeien. Het beloofd weer een onaangename dag te worden. Maar, wanneer we omstreeks 8u buiten onze fietsen klaarmaken is het weer aan het omslaan, de zon komt piepen en het zal zelfs een aangename zonnige dag worden. Er is wel nog veel wind maar niets vergeleken met het stormweer van eergisteren.
We maken voor het eerst kennis met het Marokkaanse platteland. De tocht voert ons langs velden vol plastiek tunnels waaronder aardbeien gekweekt worden. Het is nu al volop oogsttijd en zo dik  als hier vind je ze thuis nergens.
We kunnen nog eens op een camping terecht. Ons tentje opzetten doen we voorlopig nog niet maar we gaan veiligheidshalve voor een bungalow, er is nog een week regen voorspelt. We gaan nog eens zelf koken, al is het maar om eens wat afwisseling te hebben in ons menu.
Aan onze bungalow is ook nog een aardig terras en tuintje waar we dankzij de zon en wind eindelijk nog eens wat kleren kunnen laten drogen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten