woensdag 14 maart 2018

12/03/2018 Mooi maar we krijgen het niet gratis


Vanochtend werden we wakker doordat ons tentje danig door elkaar werd geschud vanwege de wind. Wanneer we anderhalf uur later op de fiets zitten is er van de wind nog weinig te voelen. Het wordt een mooie etappe maar we moeten toch wel geregeld bergop rijden bij momenten tot een hoogte van 500 meter.
Als we op het middaguur weer ergens naar boven fietsen staan er heel wat kinderen langs de weg. Ze roepen stylo of doen teken dat ze iets willen om te eten, waarschijnlijk snoep, geen van beiden hebben we bij ons. De meisjes zwaaien dan maar braafjes, de jongens zijn nogal opdringerig. Ze vinden het leuk een tijdje met ons mee te lopen, eentje trekt ons Belgenvlagje van MJ haar fiets, een andere geeft het haar gewoon terug.
Op 27km van het einde krijgt MJ last van krampen. Eerder dan Imsouane is er geen camping of hotel, MJ zal dan op haar tanden moeten bijten.
In Imsouane waait er weer een stevige wind. Het kost ons heel wat moeite om onze tent opgezet te krijgen. Normaal volstaan 4 tentharingen maar het worden er deze keer enkele meer.
Voor het eerst komen we een andere trekker teken, een Spanjaard op weg naar Senegal.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten